Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1996 GMC broms problem

General Motors Corporation inledde tre återkallelser av 1996 GMC Sonomas grund broms problem, enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Ägare av dessa fordon som upplever broms problem bör se till att deras lastbilar inte påverkades av dessa återkallelser och, om de påverkas, undersöka om Sonomas genomgick lämpliga reparationer. Fluid Läcka

Den 8 september 1997 erinrade GMC vissa 1996 Sonoma GMC lätta pickuper med 4,3-litersmotorer för att reparera en broms problem som kan leda till att det läcker. Ett tillverkande problem kan orsaka att främre bromsledningen att komma i kontakt med den vänstra sidan av motorns oljetråg, vilket kan leda till tillräckligt bära för att orsaka ett läckage bromsvätska. Bromsar kunde sluta fungera tillräckligt bra för att hålla föraren från att krascha.
Tre-Sensor ABS

Den 1 juli 1999 erinrade GMC olika fordon med tre-sensor låsningsfria bromssystem (ABS), inklusive 1996 GMC Sonomas att reparera eller byta ut datorprogram som ansvarar för driften av ABS. Ett fel i dessa fordon kan orsaka föraren att uppleva långa bromssträckor i vissa fall, vilket skulle kunna leda till en olycka.
Fyrhjulsdrivna och tvåhjulsdrift Switch

Den 1 juli 1999 erinrade GMC ett antal fyrhjulsdrivna pickuper och terrängbilar, inklusive 1996 Sonomas att reparera en potentiellt defekt fyrhjulsdrift och tvåhjulsdrift switch i ABS. Ökade stoppsträcka skulle kunna uppstå om fordonet är i tvåhjulsdrift läget, sätta föraren vid risk för en krasch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58970.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.