Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Front Line Steel Brake på en '98 Ford Contour

bromsledningarna på Ford Contour är föremål för många olika typer av skador på grund av deras placering, inklusive krossning och korrosion, vilket leder till hål. I båda fallen kan vätskan inte korrekt strömma till hjulcylindrarna och bromsarna kommer inte att fungera. Du måste byta ut en dålig bromsslang omedelbart eller du riskerar att förlora bromsförmåga i bilen. Det tar bara en kort tid för att ändra linjerna och du kan göra jobbet själv. Saker du behöver
Wrench set
Automobile jack
Jack stå
Stoppklossar
rörtång
Wire Rags pensel
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och koppla bort minuskabeln från batteriet. Ställ in stoppklossar bakom bakhjulen av konturen. Lyft bilen på den sida du behöver för att arbeta med hjälp av bil-uttaget. Placera en pallbock under Ford nära fästpunkten och höja den så att stödbenet kan placeras under ramen.
2

Lossa muttrarna med rörtång och ta bort hjulet från Contour . Rengör montering bromsledningen med hjälp av stålborste. Placera ett uppsamlingskärl under bromsledningen och lossa beslaget med en skiftnyckel. Låt bromsvätska rinna i pannan och sedan flytta till den andra änden. Lossa fästet på andra änden och tillåta vätska att rinna in i pannan.
3

bort bromsledningen från klämmorna och ut från under Contour. Placera den nya bromsen linje under Ford och knäpp fast den på klippen. Anslut bromsen linjen och dra åt anslutningarna på båda ändarna. Montera hjulet på bilen och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Ford. Sänk bilen till marken.
4

Lägg färsk bromsvätska till huvudcylindern för att få det till rätt nivå. Lufta bromsarna genom att ha en hjälpare att pumpa dem flera gånger och sedan hålla ned pedalen när du öppnar avluftningsventilen att driva ut luften. Fortsätt tills du utvisa all luft från bromsledningarna. Anslut den negativa batterikabeln och dra terminalen muttern med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59105.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.