Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Parkeringsbroms Spring Installation

bromssystem i ett fordon har många komponenter , från trumbromsar till skivbromsar . Men , är det parkeringsbromsen avgörande vid större bromsfel , vilket gör att fordonet att stanna innan förlora kontrollen för att stoppa fordonet . Identifiering

parkeringsbroms systemet börjar med spaken i kupén . Den är kopplad till de bakre trumbromsar med kablage och långa fjädrar . När spaken dras , stramar åt mekanisk montering för att trycka bromsbackarna mot trumman för att stoppa bilen .
Installation

om parkeringsbromsen fjädrarna behöver bytas, de kan installeras utan professionell hjälp . Efter att de gamla fjädrarna , kontrollera parkeringsbroms skor är rätt placerade . Fäst fjädern till fjäderben , eller kompression bar , med karbinhake pekar på marken . Sedan fäster fjädern till parkeringsbromsen skon , skapar spänningar .
Överväganden

Efter fjädrarna är installerade , anslut kablarna parkeringsbromsen till parkeringen bromsspaken för att fullborda den mekaniska enheten . Kablaget behöver smörjning på rygg platta yta för att undvika friktion och skador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59122.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.