Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Idéer för gåvor att ge till kunder med en Automotive Repair Shop

Att ge gåvor till kunder som gör dem känna sig uppskattad och håller dem kommer tillbaka, särskilt om posten är något som påminner dem om ditt företag och de tjänster du erbjuder. När hitta lämpliga presenter, det finns olika nivåer av kostnader att tänka på, samt om ansträngningen kommer att generera affärer. Gåvor som hjälper kunderna att förstå deras fordon, och varför underhåll eller reparationer kan behövas, visa att du är ett proffs som vet vad de pratar om. Nyckelring

När kunderna ger dig sina nycklar så att du kan reparera sina fordon, ge nycklarna tillbaka med en extra nyckel kedja som påminner dem om hur många miles man kan gå innan de behöver en olja förändring, checkup eller tune-up. Anpassade nyckelband bör också inkludera din butik namn och nummer, men gör det inte det mest framträdande drag. Håll det i botten, limmat inte större än själva informationen.
Kundutbildning Fliers

gång i månaden skickar eller passera ut ett flygblad som visar dina kunder hur man kolla in ett särskilt system för sin bil. Om du skickar ut ett nyhetsbrev, kan du enkelt lägga flieren till det. Inte bara kommer kunder uppskattar att veta hur man kontrollerar sin olja, inspektera sitt batteri för korrosion eller kolla sin bils kylvätskenivå, men du kommer också att visa din egen kompetens. När de hittar ett problem, kommer de att vara mer benägna att uppmana dig.
Kalender

kalendrar med bilder av klassiska bilar är populära, och du kan dra nytta av detta. Dela ut kalendrar runt årsskiftet, när folk börjar inse att de behöver en ny. Dessutom, att ha dem utskrivna själv tillåter dig att lista checkup gånger. Om dina kunder behöver vinterförbereder sina bilar, har en påminnelse om att sätta på kalendern, tillsammans med våren tune-ups, regnigt väder kontroller broms och alla andra rutinunderhåll krävs. Din butikens namn och telefonnummer ska anges högst upp på varje månad, men inte ovanpå bilderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60677.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.