Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1987 C10 Bränslepump

Den 1987 Chevrolet C-10 pickup var en av de första åren med ett bränsleinsprutningssystem, som kallas spjällhuset injektion eller TBI-system. Dessa motorer använder en bränslepump monterad i motorrummet för att styra bränslet flödar från tanken och in bränsleinsprutarna. När bränslepumpen går ut, kommer insprutningssystemet inte att kunna fungera korrekt. För att åtgärda problemet måste du byta pumpen. Saker du behöver
skruvmejsel
obestämd nyckel satt
Chevrolet bränslepump i MAF verktyg J-26987
Byte bränslepump
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Avlägsna luftrenaren genom upptvinning vingmuttern på toppen av dammsugaren. Dra av några angränsande slangar till luftrenaren med skruvmejsel. Lossa gasvajern, överföring kabel, gaspådrag stav, och returfjädern med en skiftnyckel.
2

skruva isär kompressorn till luftkonditioneringen stag från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag och koppla loss bränsleledningen från stag. Använd en skruvmejsel för att dra bort slangklämmorna på bränslefiltret, dra sedan bort filtret. Ta slangklämmorna på varje insprutare munstycke med ett par nycklar.
3

Ta bränslepumpen från motorn med Chevrolet bränslepump i MAF verktyg J-26987. Montera pumpen ersättande bränsle med samma verktyg. Sätt ihop resten av bränslesystemet i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60519.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.