Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så här testar glödstiften på en Powerstroke

glödstiften i din Ford Diesel Powerstroke motor har den viktiga uppgiften att värma diesel bränsle och luft i cylindrarna. När denna luft och bränsleblandning blir varm nog, exploderar den, vilket får kolvarna att röra sig. Om glödstiften är svag eller inte fungerar alls, kan en rad problem uppstå, som alla är irriterande. Lyckligtvis är det lätt att kolla glödstiften i din Ford Powerstroke. Saker du behöver
Elektrisk testlampa
skiftnyckeln som
Visa fler instruktioner
1

öppna huven.
2

Använd en skiftnyckel för att lossa klämmorna som fäster batteri till kablarna.
3

Dra ut batteriet ur motorn. Detta är ett viktigt steg eftersom det hindrar dig från att få en elektrisk stöt om du vidrör en laddad tråd.
4

Dra anslutningstråden bort av glödstiften. Du bör kunna få anslutningstråden bort väldigt lätt bara genom att rycka den med handen.
5

Anslut en av kablarna från ditt test ljus till den röda eller positiva polen på batteriet. Om är osäker på vilken terminal är positivt, kom ihåg att rött betyder oftast positivt och ett "+" tecknet också betecknar en positiv laddning.
6

Anslut den andra kabeln till metalldel på glödstiftet som du vill testa.
7

Undersök ditt test ljus. Om testet tänds, är din glödstiftet böter. Om lampan inte tänds, är glödstiftet döda och du bör byta ut dem alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61302.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.