Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en 1998 Chevy Silverado bränsletrycksregulatorn

Bränslepumpen på en 1998 Chevrolet Silverado tar gasen från bensintanken och levererar den till bränsleinsprutarna. Emellertid är pumpen inte alltid konsekvent och bränsleinsprutarna kräver en konsekvent flöde av tryck. För att kontrollera denna fråga, det är ett bränsle tryckregulator som reglerar bränsletrycket i systemet, säkerställer att motorn alltid har rätt bränsletryck. När regulatorn misslyckas, blir motorn inkonsekvent trycket och inte fungera korrekt. För att åtgärda problemet måste regulatorn bytas ut mot en ny. Saker du behöver
Bränsletrycksmätare
dräneringskärlet
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter bränsle tryckregulator och O-ringar
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Lokalisera Schrader-ventilen på bränslefördelningsröret. Anslut bränsletrycksmätaren till ventilen och placera avloppsslangen från mätaren in i tråget. Tryck på knappen tryckavlastning på mätaren för att dränera trycket i pannan. Koppla bränsletrycksmätaren från schraderventilen. Öppna tanklocket.
2

Ta intaget slangen med en vanlig skruvmejsel. Ta den övre insugningsröret från motorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla ur vakuum linjen på bränsle tryckregulatorn.
3

Koppla klippet låsringen runt bränsletrycksregulatorn hand. Ta bort regulatorn och O-ringar. Installera den nya O-ringar och bränsletryck regulator i stället för original.
4

Använda 3/8-tums Ratchet och uttag och en skruvmejsel, sätt ihop den övre insugningsröret och intaget slangen . Stäng tanklocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60528.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.