Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur länge ska Bil Bromsbelägg Senaste?

Bromsbelägg kan pågå upp till 60.000 miles om den används under rekommenderade säkra körförhållanden. Dock kommer hårda körförhållanden och andra faktorer minskar livslängden och orsaka att bromsarna slits fortare. Omvänt finns det också åtgärder för att minska slitaget på bromsarna och göra dem längre. Hög hastighet Braking

Slamming på bromsarna när du kör i höga hastigheter är en av de främsta orsakerna till överdriven bromsslitage. En extra 10 miles per timme kan kräva en tredjedel mer energi att stanna vid, speciellt efter att ha överskridit 55 miles per timme.
Geografi

Regioner och gator som har mycket av bågar och kullar (San Francisco är ett exempel) kommer att sätta större press på bromsbelägg eftersom de måste arbeta mot extra gravitationskraften på sådana branta stigningar.
gradvis bromsning

att gradvis minska hastigheten innan bromspedalen är ett av de enklaste sätten att förlänga livslängden på bromsbelägg. Du kan göra detta genom utrullning utan att använda gaspedalen (detta naturligtvis inte kommer att fungera på nedförsbackar).
Storlek

större och tyngre bilar kräver bromsbeläggen att tillämpa mer kraft för att stoppa fordonet, vilket får dem att bära ner snabbare. Extra vikt från överdriven lagring har en mycket större inverkan på detta än du kanske tror.
Varning

Tillämpa bromspedalen med vänster fot (foten inte använder accelerator) är extremt farligt eftersom bör gas och bromspedal att drabbas på samma gång, kan det skada bromsarna samt bära ner dem mycket snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57234.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.