Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak på en Lincoln Navigator

Lincoln Navigators finns med två typer av bakbromsarna, skiva och trumma. Skivbromsar är populärare tack vare sin effektiva bromskraft. Om din Lincoln Navigator har skivbromsar bak, läs vidare för att lära sig att byta ut dem när det behövs. Saker du behöver
domkraft
slammerförhindrande klipp
momentnyckel
Nya bromsbackar
luddfri trasa
Brake cleaner
Visa fler instruktioner

1

Lyft bilen från marken med hjälp av en domkraft. Se till att jämnt stödja fordonet på alla sidor. Håll barn och djur borta från fordonet för att förhindra skada bör det kollapsa.
2

Ta bort hjulen från Navigator. Använd en momentnyckel för att lossa muttrarna. Ställ hjulet på marken möta upp för att undvika repor.
3

Ta bromsoket bort den bakre navet genom att lossa bromsok bultar, men inte koppla bromsen slang.

4

Torka alla delar av bromsok och dess stöd montering. Använd en luddfri trasa och broms renare, och se till att komma in mellan de områden som gränsar till varandra när bromsok diabilder.
5

Byt bromsbackar och slammerförhindrande klipp med de nya och se till att rada upp dem med skivbromscaliper fäste. Anslut de bakre bromsok skivbroms med det bakre fästet. Pumpa ut luften ur bromsarna.
6

Skrubba hjulnavet montering område med luddfri trasa och broms renare. Sätt Navigators hjulen igen.
7

Sänk Navigator tills vikten vilar något på framdäcken. Dra åt muttrarna med 83 till 112 ft lb med momentnyckel. Sänk bilen hela vägen och kolla bromsarna för effektiv drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56936.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.