Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Bakbroms på 2004 Ford Freestar

I 2004 års Ford Freestar har självjusterande skivbromsar på baksidan för att föra minibuss till en säker stopp. Medan bromsoken är konstruerade för att hålla liv i Freestar, bromsklossarna är inte och kommer behöva byta flera gånger under livet av minibuss. Ford Motor Company rekommenderar inspektera de bakre bromsarna vid vartannat oljebyte service och ersätta dem när mätningen är under 3 mm. Vem som helst med fasta auto-reparation förmågor kan installera bakre bromsarna på en 2004 Ford Freestar i ett par timmar. Saker du behöver
rörtång Sida 2 stoppklossar
Jack
2 pallbockar
Drop pan
Brake Cleaner Review Hylsnyckelsats
Vit
litiumfett bromsok kolv Tool Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa den FREESTAR bakre hjulmuttrarna med rörtång. Placera stoppklossar mot den vänstra framdäcket att hålla Freestar från att röra sig.
2

Lyft den bakre änden med domkraften, och stödja det på två pallbockar. Manuellt ta bort FREESTAR bakre muttrarna och hjul, och ställ dem åt sidan.
3

Skjut drop pan under Freestar s förarsidan bakbroms församling. Tvätta bromsok och rotor med broms renare att ta bort överblivna bromsdamm.
4

Utdrag bultarna från bromsoket med socket set. Manuellt ta bort bromsok från bromsok fästet. Extrahera de gamla bromsbeläggen från bromsoket för hand, och slänga dem.
5

Rengör insidan av Freestar s bromsok med broms renare. Smörj bromsok glider grundligt med vitt litiumfett.
6

Force bromsok kolvarna att dra med bromsok kolv verktyget. Sätt i de nya bromsbelägg för hand. Ställ bromsok tillbaka till bromsok fästet för hand innan bultning det med socket set.
7

Flytta till baksidan passagerarsidan av Freestar. Upprepa steg 3 till 6. Manuellt installera om Freestar bakre hjulet och lug nötter.
8

Sänk minibuss av domkraften står med domkraften. Dra åt alla de bakre muttrarna med 85 foot-pounds med momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58988.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.