Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Break Pads på en bil

Byta bromsbelägg på en bil kan vara lättare än du tror. Enligt Galtech hemsida, om du kan ändra din egen olja, kommer du sannolikt kunna ändra din egen bromsbelägg. Rädda dig själv $ 150 eller mer (beroende på Kostnad Helper) genom att ändra dina egna bromsbelägg. Tjänsten är enkel nog och tar några timmar. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
skål eller hink
Wrench
Nya bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Använd en domkraft för att lyfta ena sidan av bilen. För att använda domkraft, vara säker på att din bil är på plan mark och i parken eller (eller första växeln för en manuell växellåda). Placera domkraften på ramen på bilen, sätter jack handtaget och sedan spärrfunktion den tills den lyfts tillräckligt högt för att arbeta på däcket utanför.
2

Ta av hjulet från bilen. Ta bort navkapsel och använda ett däck järn för att ta bort varje lug nut. Placera muttrarna på ett säkert ställe (en närliggande skål eller hink fungerar underbart) och sedan ta av hjulet genom att dra med båda händerna.
3

Ta bort de nedre och övre skruvarna som håller bromsskivan och kuddar in och ta ut bromshuset. Använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort bultarna. Lyft sedan bromshöljet ut.
4

bort de gamla bromsbeläggen. För att göra detta, lyft tjocklek ur vägen. De bör komma ut med en liten bogserbåt.
5

Byt ut de gamla kuddar med nya kuddar.
6

Skjut bromsok på plats för att säkra nya bromsbelägg på plats.
7

Sätt tillbaka bromshuset liksom de övre och nedre bultar. Var noga med att fästa varje bult så att de ligger an men inte skiftnyckel dem för hårt.
8

Sätt tillbaka hjulet på bilen och sedan säkra alla muttrarna igen. Du kommer att vilja använda din däck järn för att säkra en lug nut och sedan en direkt över från det så att du är säkra muttrarna i ett stjärnformat mönster.
9

Sänk bilen med långsamt och stadigt tryck på domkraft.
10

Upprepa steg 1-9 på den andra sidan av bilen för att ersätta dessa bromsbelägg samt. Addera

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58595.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.