Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Skillnaden mellan en bränslepump & en bränslematare

Bränslepumpar och bränsledepåer har mycket olika syften och funktioner . Medan bränslepumpen är direkt relaterad till driften av ett motorfordon, har bränsledispensern ingenting att göra med fordonets drift . Bränslepump

Bränslepumpen fungerar genom att pumpa gas i fordonets förgasare . Ventiler och fjädrar röra sig i en pumpverkan som drar bränsle från bränsletanken och skjuter den in i förgasaren . Bränslepumpar kan vara extern till motorn eller nedsänkta inne i bränsletanken , beroende på fordonets utformning .
Bränslepumpar

bränslepumpar levererar bränsle från en tank till en fordon eller reservtank . Dessa är mer känd som gas /diesel pumpar . Tankbil tankar som levererar bensinstationer är mobila bränslepumpar .
Skillnader

Bränslepumpen är en operativ pump som används i fordon och andra motorer som har förgasare såsom gräsklippare och traktorer . Pumpen används för att leverera bränsle till förgasaren. Bränslet dispensern används för att betala ut bränsle från en tank till en annan och från en hålltank in i ett fordon. Maskinen är inte används i driften av ett fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61470.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.