Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är skillnaden mellan Coilover & Lägre Springs ?

Sänkning ( eller lägre ) fjädrar och coilovers är båda delarna av en bils upphängning . En coilover är en generell tillbehör i suspension , medan en lägre fjäder är en specialiserad del av suspension vanligen används för racing . Två typer av coilovers existerar : de vanliga coilovers finns i de flesta bilar och coilovers prestandakrav som är justerbara i höjdled och ger dig möjlighet att sänka din bil . Avstängningar
system

Suspension bygger på två delar av utrustning : Fjädrar och stötdämpare . Springs är vad absorbera den första chocken av gupp i vägen , medan stötdämpare är hydraulkolvar som tar resten av chocken från våren .
Coilovers

Coilovers är de vanligast använda formen av stötdämparen eftersom de tar upp så lite utrymme . De är en kombinerad fjäder och chock aborber , ja , det är där namnet kommer från - våren är " lindad över " stötdämparen . Standard Coilovers förekommer i de flesta bilar , medan justerbara coilovers kan du använda Coilovers samtidigt sänka bilen .
Lägre Springs | Boka

Lägre fjädrar är en specialiserad våren utformats speciellt för att vara liten . En stor fjäder tillåter hjulet att röra sig en hel del på ett vertikalt sätt . Detta är perfekt för allmän körning , men det är långt ifrån idealiskt för racing , där förhållandena är smidigare och hantering är viktigare . Lägre fjädrar används i allmänhet i tävlingsbilar för att få lite extra hantering på bekostnad av mjukhet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60859.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.