Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en Hub Bearing på en Chevrolet Blazer

Navaggregatet på en Chevrolet Blazer innehåller lager som tillåter framhjulen att vända. Dessa lager är förseglade, vilket gör dem omöjliga att tjänsten. Om hubben lagren på din Blazer börjar få problem, då hela navet lagerinrättningen behöver tas bort från framvagnen så att den kan bytas ut mot en ny. Detta bör ta runt en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
mekanik tråd
Replacement hjullagerenhet montering
Red gänglåsning förening
Visa fler instruktioner
1

Kör Blazer på en slät och jämn yta, och sedan dra åt parkeringsbromsen. Lyft framänden med domkraften, sedan sätta pallbockar under ramen för att stödja vikten av SUV. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Ta bort fästbultarna som håller bromsoket till styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Häng bromsoket med den övre länkarm med mekanik tråd så att bromsledningen inte vikas eller skadas. Dra bromsrotorn bort av navet med båda händerna. Addera 3

unbolt hjulhastighetssensorn från sidan av knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt navaggregatet från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra bort det från knogen.
4

Applicera röd förening gänglåsande till navenheten. Bolt navaggregatet till knogen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka hastighetssensorn. Sätt bromsen rotorn på navet och sätt tillbaka bromsok med 3/8-tums Ratchet och uttag, applicera den röda föreningen gänglåsande till bultarna liksom.
5

Bolt hjulen i framsidan av Blazer med däcket järn. Placera domkraften under den främre tvärbalk i ramen och lyft Blazer upp från läktaren. Sänk domkraften och sätta Blazer på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61574.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.