Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter de främre rotorerna på en 2001 Ford Expedition Eddie Bauer Edition

När det blir dags att byta broms rotorer på din Ford Expedition Eddie Bauer upplagan, överväga att göra det själv. Sysselsättningsgraden är hög i verkstäder, och projektet är tillräckligt lätt för att slutföra hemma. De broms rotorer är viktiga för en väl fungerande ditt bromssystem. Om ytorna på bromsskivan inte är i gott skick, kommer dina bromsar inte vara effektiva. En annan sak som kan hända är att broms rotorer kommer varp. Detta är uppenbart när man bromsar, och SUV börjar skaka. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
Jack stå
rörtång
dräneringskärlet
vanlig skruvmejsel
Tänger
gummiklubba
Buntband
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera stoppklossar bakom bakdäcken av Ford Expedition. Höj SUV med bil-uttaget. Placera en pallbock under bilen, och höja den till ramen.
2

Avlägsna muttrarna från hjulet, med rörtång. Dra av hjulet från expeditionen. Ta bort bromsoket och ankare tallrik, med hjälp av en hylsa och spärrskaft för att ta bort skruvarna. Säkra bromsok till staget, med hjälp av en tråd slips. Låt inte bromsoket hänga löst, eller du kommer att skada bromsledningen.
3

Dra bromsskivan från ratten montering, och sätt i den nya på. Klipp av tråden slips, håller bromsoket, med hjälp av tång, och skruva fast den på hjulet, med hylsa och spärrskaft. Byt ut hjulet och dra åt muttrarna med rörtång.
4

bort stödbenet från under SUV, och lägre fordonet till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58541.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.