Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Hjullager på en 2001 Dodge 1500

Hjullagren på en 2001 Dodge 1500 tillåter framhjulen att snurra. Dessa lager slits ner med tiden och så småningom förlorar smörjning. Om de inte är ersatt eller servas regelbundet, så kan du ha en bäring gripa, vilket kan orsaka en olycka. När du har tagit isär den främre hjulupphängningen och demonterat allt, är nästa steg för dig att installera hjullager, vilket tar ungefär en timme eller så att göra. Saker du behöver
koppar nytt märke
Bearing koppchauffören Tool Review lagerfett
Replacement yttre hjullager
Replacement inre hjullager
Byte lagertätning
3/8 -tums momentnyckel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter saxsprint
Gummiklubba
Däck järn
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Placera lagerkapslarna i mitten av fjädring och kör den på plats med lagerskålen föraren verktyg. Sätt fett hjullager på insidan av navet. Applicera kullagerfett till de yttre hjullagren med händerna.
2

Sätt inre hjullagret på uppskov med händerna och tryck sedan på det nya lagret tätningen på lagret med klubban. Sätt lagerfett på änden av spindeln med händerna. Addera 3

Sätt navet och rotorn på axeln med händerna. Smörj det yttre hjullagret med lagerfett och installera lagret i navet för hand. Montera brickan och låsmuttern på navet med för hand. Dra åt låsmuttern till 30 till 40 foot-pounds med 3/8-tums momentnyckel, därefter installera sprinten i spindeln med fingrarna.
4

Applicera lagerfett till inuti dammskyddet, montera dammskyddet på spindeln muttern och knacka det på plats med gummiklubba. Montera bromsoket på spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera de främre hjulen med däck järn, sedan sänka Dodge bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61943.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.