Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak i en Plymouth Voyager

The Plymouth Voyager, liksom många fordon, alltid har skivbromsar i fordonets front. Dock är det bakre bromssystemet antingen skiva eller trumbromsar. Om din Voyager har skivbromsar i bak, läs vidare för att lära sig att ersätta dem i ett par timmar eller mindre. Saker du behöver
spruta eller sug pistol
sluten behållare
Bil jack
Momentnyckel
Mekanisk tråd
Små block av trä
Tvingfäste Sida 2 Inombordare bromsbelägg Sida 2 Utombordare bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1 halv

Drain av bromsvätska från huvudcylindern. Använd ett sug pistol eller spruta för att suga ut bromsvätskan. Töm den i en godkänd sluten behållare och kasta bort den.
2

Lyft fordonet från marken med en domkraft. Använd pallbockar att stödja det på alla sidor för att hålla den från att tippa. Håll barnen borta när du byter ut de bakre skivbromsar för att undvika olyckor.
3

Lossa muttrarna på hjulenheterna med en momentnyckel. Ta bort hjulen och ställ dem åt sidan, uppåt, för att förhindra skador.
4

Koppla och ta bort bromsoket församling. Säkra bromsok till ramen på voyager med mekanisk tråd, men tänk på att inte hänga den från broms slangen som vikt kan orsaka att slangen går sönder.
5

Retreat bromsok kolv i hål med en C-klämma. Skydda kolven genom att placera ett träblock mellan den och den C-klämman. Ta bort C-klämman när du helt komprimera kolven.
6

bort de inre och yttre bromsbelägg. Montera de nya inombordsmotorer bromsbelägg, vilket gör att de sitter mot kolven. Skjut de yttre bromsbeläggen på bromskaliperenheten och installera det på plats.
7

Byt hjulenheterna på Voyager. Dra åt muttrarna till 95 fot /pounds och sänk sedan fordonet till marken. Pumpa bromsarna som sittplats kolvarna när du byter bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57021.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.