Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1998 Toyota Corolla Bromstrumma Removal

Ta bort den bakre bromstrumman från 1998 Toyota Corolla kan vara en av de enklaste jobb du kan göra på din bil , förutsatt att muttrarna inte är rostiga eller skadade . Ändå är det här jobbet viktigt för säkerheten för din bil , så att du kan serva din bakre bromsbackar och trummor . Toyota rekommenderar inspektera bromsbelägg, skor, trummor och rotorer var 15.000 miles , och oftare om du kör regelbundet på dammiga eller leriga vägar . Saker du behöver
Stoppklossar
rörtång
Bil jack
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 1998 Corolla på plan mark . Stäng av bilen , lämna den i växel ( för att hålla framhjulen vrider sig ) . Säkert blockera framhjulen med stoppklossar . Lossa parkeringsbromsen .
2

Lossa de bakre muttrarna med en rörtång . Palla upp den bakre delen av Toyota Corolla . Ta bort muttrarna och bakhjulen .
3

Ta en av bromstrumman genom att dra bort det klackelementen skruvarna . Om det inte kan lossna , upprepade gånger slå den plana ytan på trumman med en hammare (nära lug skruvar). Upprepa dra och hamra tills trumman lossnar . Upprepa med den andra bromstrumman .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58315.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.