Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1999 Suburban Bränslepump

Bränslepumpen på en 1999 Suburban är monterad på insidan av gastank som en del av bränsletanken sändande enheten montering. Bränslepumpen är avgörande för korrekt drift av motorn, för om det inte fungerar korrekt, kommer motorn inte få bränsle och kommer inte att kunna köra ordentligt. För att åtgärda problemet måste du byta bränslepumpen entirely.You kommer först att behöva ta bort den defekta modellen. Saker du behöver
Jack
Jack står
träklossar
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Torx-huvud hylssats
Brass hammare
Brass avdrift
Visa fler instruktioner
1

bort tanklocket. Pop huven. Leta bränslepumpens relä inne i säkringsboxen på förarsidan av motorrummet. Dra ut säkringen och sedan försöker starta trucken tills den stannar ute.
2

Lyft ena sidan av Suburban med domkraft och stödja sidan med pallbockar. Öppna dörren tankluckan. Lossa skruvarna nacken tankluckan till dörren med Ratchet och Torx-huvud uttag. Titta in och skruva isär jordningsband kommer från påfyllningsröret och kör till ramen.
3

Placera en domkraft under bensintanken och lägg en träkloss ovanpå jack huvudet. Lyft upp domkraften tills det når botten av tanken. Unbolt tank remmar från ramen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, sedan sakta sänka ned tanken tills du kan komma upp i tanken.
4

Lossa ledningar kör till bränslepumpen på toppen av tanken. Skjut in klippen på bränsleledningarna och ta bort dem från bränslepumpen.
5

Sänk ned tanken hela vägen och dra ut den från undersidan av Suburban. Avlägsna låshuv på toppen av bränslepumpen med mässingsdorn och hammare. Dra aggregatet ur tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61188.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.