Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter T-Stat Bostäder i en Chevy Truck

Termostathuset (kallas ibland en t-stat bostäder) på motorn med en Chevrolet lastbil håller termostaten på plats. Denna bostad kan spricka, och om den gör det, kommer du då att förlora kylvätska ut ur huset, vilket kan leda till att motorn överhettas. För att åtgärda problemet måste du byta termostathuset på Chevrolet lastbil, vilket kan göras på ungefär en timme. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
50-50 förspädd kylvätska
ersätter termostathusets
ersätter termostathuset o-ring
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Låt lastbilen svalna om den körts under de senaste tre timmarna så att kylmediet temperaturen sjunker till en nivå som inte kommer att bränna dina händer. Öppna kylarlocket. Sätt ett uppsamlingskärl under kylaren, sedan öppna avtappningspluggen och låt ungefär en liter kylvätska från kylaren, dra sedan åt upp avtappningspluggen med händerna.
2

Lokalisera termostathuset, där du kan hitta genom att följa den övre kylarslangen från kylaren till huset. Ta bort klämman på den övre kylarslangen anslutning till huset med en tång och dra slangen bort från huset.
3

skruva isär termostathuset från insugningsröret med 3 /8-tums Ratchet och uttag, sedan dra upp och bort från motorn. Installera en ersättare O-ringen i utbyte termostathuset, sedan skruva fast höljet byte termostaten på insugningsröret med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Anslut den övre kylarslangen till termostathuset med tång. Öppna kylarlocket och lägga till minst en gallon 50-50 förspädd kylvätska till kylaren. Sätt tillbaka kylarlocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61684.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.