Hur man installerar ett soltak på en Jeep Wrangler

När du tänker på en Jeep Wrangler, tankar off-road körning, stora däck, öppen luft, inga dörrar och sufflett tak kommer att tänka på. Men fler och fler Wrangler ägare vill kombinera robust utseende av en jeep med bekvämligheterna och säkerhetsfunktioner som erbjuds av andra bilar, inklusive soltak. Jeep hardtops har nu en taklucka alternativ som ger ett mått på trygghet, säkerhet och uppgraderat utseende utan att förlora synen och öppenhet synonymt med en Jeep Wrangler. Du kan installera den tvådelade hardtop med en taklucka ganska lätt och att vara på väg på nolltid. Saker du behöver
kryssmejsel
Weatherstripping
Wrangler hardtop kit med taklucka
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och öppna huven . Ta den negativa batterikabeln och stäng huven.
2

Avlägsna Jeep Wrangler suffletten, om det behövs. Öppna Wrangler hardtop kit och kontrollera att tillverkaren stängda och tejpade ner fönstret.
3

Öppna den bakre luckan och sänk den bakre delen av hardtopen i de bakre kanalerna på sidan av Jeep. Stäng bakluckan för att se hardtopen sätts i ramen korrekt. Om bakluckan inte går att stänga, ta bort hardtopen och justera det på kanalerna. Sätt i de sex 5/18-inch bultarna i brickorna
4

och sätta dem i bulthålen på insidan av hardtopen.
5

Placera knacka plattorna under varje bult och dra åt med Phillips-skruvmejsel. Ta bort tejpen från bak fönstret av hardtop.
6

Lyft och sänk hardtop s framst på de främre skenorna i Wrangler. Få in i jeepen och lås spärrarna förbinder de främre och bakre delarna av hardtop. Leta upp och se till att takluckan är i linje och på plats.
7

Applicera weatherstripping längs den nedre kanten av den bakre delen av hardtop. Följ linjen där bakluckan möter nya hardtop.
8

Öppna huven och sätt tillbaka den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97990.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.