Hur man installerar ett Hollandia Taklucka

Att ha en taklucka som en del av ditt fordon kan du få extra ljus inne i hytten och upplev det fria rusar igenom bilen när du kryssar på motorvägen. Köpa en bil med en taklucka kan vara dyrt, men det är möjligt att installera en taklucka själv när du köper bilen. Den Hollandia takluckan är en modell som du kan köpa och installera på din bil i en eftermiddag av fri tid. Saker du behöver
Syl
Tape
Borrmaskin
Saxar
Knife
motorsåg
Fästskruvar
Visa fler instruktioner

1

Placera trimshell på taket på insidan av bilen där du vill att takluckan ska placeras. Sätt syl genom plats märkt "Reference Point B" så att den sticker genom taket på fordonet. Placera papperet mallen på utsidan så att "Reference Point B" är inriktad med syl och tejpa mallen ned. Ta bort syl.
2

Använd borrmaskin och en 5-mm borr för att borra tre hål genom taket på de punkter som markerats på pappret mallen.
3

Klipp ut det inre mall i kartong på enheten levererades i. Använd borrmaskin för att sätta skruvar in genom de markerade hålen för att fästa det inre mallen till taket, kö "Reference Point B" med hålet kvar från syl. Använd kniven för att skära headliner runt mallen och ta bort den del av headliner tillsammans med någon isoleringsmaterial inuti.
4

Använd motorsåg för att skära ut en del av bilens tak. Följ riktlinjerna på pappret mallen ovanpå taket. Ta avsnittet när skärning är klar och du bör ha en fri passage på insidan av bilen. Placera försiktigt takluckan i öppningen.
5

Fäst den främre delen av klämman ram på framsidan av takluckan och lyft upp det så det är jäms med taket. Placera skruvarna i de mellersta hålen på spännram, följt av fronten sedan den bakre.
6

Anslut den röda kabeln som kommer från takluckan till den positiva batteripolen på din bil. Anslut den röda och svarta kabeln till den positiva polen på din fordon tändningslåset och anslut den gröna kabeln till en kal bit metall för att skapa en grund.
7

Placera motor och styrenhet i öppningen på framsidan av takluckan. Skjut spline av motoraxeln i exponerade kugghjulet. När motorn är på plats, placera trimshell över motorn och spännram och montera den genom att sätta in skruvar i hålen på framsidan och baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97991.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.