Hur man installerar ett Taklucka Vindavvisare

Takluckor kan vara himmelsk, men vinden och buller kan vara tillräckligt för att du försegla att takluckan stängd! Installera en eftermarknad taklucka vindavvisare för din bil är ganska enkel och kan tillföra värde och glädje att köra din bil. Även om det finns många stilar av vindavvisare ute, kommer denna guide hjälper dig att installera en som inte kräver hårdvara eller några speciella färdigheter. Instruktioner
1

Välj rätt avvisare din bil och färdigheter. Beroende på bilens märke och deflektorn valt, finns allt från enkla clip-on med någon hårdvara som krävs, andra montering med skruvar och ytterligare andra helt enkelt använda dubbelhäftande montage tejp.
2

Rengör ditt fordon , med särskild uppmärksamhet på kanten av takluckan. Se till att ytan är torr. Detta kommer att förhindra att smuts och grus från repor din bil när du väljer placering av din spridarplatta. Addera 3

Placera deflektorn på takluckan, placera den exakt där du vill ha den. Vissa modeller kan kräva att du böja plasten något för att få en säker passform. Anteckna eventuella knep du behöver göra för att få en tight passform. Beskriv riktskärmen med maskeringstejp.
4

Skrubba ytan runt takluckan ram med en spritkompress och se till att låta området lufttorka. Detta förbereder området så det taklucka vindavvisare band kommer att följa området säkert.
5

Ta bort tejpen uppbackning från ena hörnet av avledaren och dra försiktigt tillbaka tills all tejp exponeras.
6

lätt placera deflektom på takluckan anpassa den med dina markeringar maskeringstejp. När du är säker på att den är rätt placerad, trycker du fast på spridarplattan att fästa den vid fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97944.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.