Hur man installerar ett soltak i en Honda CR-V

Installera en eftermarknad taklucka i Honda CR-V tar speciella verktyg och en stadig hand. Placera en ny taklucka i Honda CR-V kräver strykning eller ändring taket stag. Den maximala storleken tak för Honda CR-V är 22 av 38 inches. Installera en hög kvalitet taklucka i Honda CR-V minimerar framtida läckor och vindbrus. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Borr och bits
Plåtsax
File
Metall primer
Tätningsmedel
Razor kniv
Visa fler instruktioner
1

Förbered arbetsområdet genom att lägga ut alla verktyg och se till att takluckan har alla de nödvändiga delarna. Ta bort säten genom att lossa de fyra skruvarna i botten och placera en plåt eller presenning över det inre av Honda CR-V för skydd.
2

Håll skuggan facket till taket interiör och se till att det är minst 4 inches av clearance hela vägen runt. Skjut en skruvmejsel eller syl genom nackstödet och grop plåttaket vid varje hörn. Ta headliner, supportforum och tak stag.
3

Tejpa fast mallen på taket med hjälp av de gropar som en vägledning och göra ett hål för plåtsax på ett hörn gropar. Klipp ut taket med plåtsax använder skabelonen.
4

Jämna till kanterna med en fil och testa passformen takluckan ram. Gör justeringar om det behövs och lägg på ett lager av metall primer runt kanten för att hindra rost.
5

Applicera en sträng tätningsmedel runt den inre läppen av soltaket ram och ställa den på plats. Anslut klämringen och skruvar, dra inte åt för hårt.
6

Torka bort överflödigt tätningsmedel och montera resten av ramen och glaset. Byt headliner och supportforum på CR-V.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97960.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.