Hur täta en Taklucka permanent

Även om många människor anser soltak vara en lyx, är dessa avancerade tillbehör har vissa nackdelar. För vissa olyckliga bilägare, soltak är en källa av kalla luftdrag, vattenläckage och trafikbuller. Lyckligtvis för dem som är trötta på sina bilens taklucka, det finns en lösning. Soltak kan permanent förseglats med relativt lätt ansträngning. Saker du behöver
Marker eller krita
Bandsåg
Mask
Handskar
Måttband
Mejsel eller Wedge Tänger
Skruvmejsel
Svetspistol

Visa fler instruktioner
1

gå till en lokal skroten och hitta en bil som är en liknande märke och modell för din. Om du inte kan hitta en kompatibel fordon, åtminstone se till att fordonet du väljer har ett tak med jämförbara konturer till din egen.
2

Mät måtten på bilens taklucka och spela in dem. Använd sedan en markör eller krita för att markera dessa dimensioner på en plan yta på skroten bilens tak.
3

Använd en bandsåg för att skära ut en taklucka-sized torget från skroten bilens tak. Vara säker på att du bär en mask, handskar och tjocka kläder.
4

Öppna din bils huva, hitta din bils batteri och koppla bort batteriets kablar från bilen med hjälp av en tång.

5

Öppna din taklucka. Du kommer att se en tråd fram från under bilens tak-lining. Koppla den från takluckan.
6

Stick en mejsel eller kil bakom takluckan s foder och bända bort det från takluckan. Peel alla av infodringen av.
7

Leta skruvarna som förbinder den rörliga delen av takluckan till taket av bilen. Skruva dem med en skruvmejsel. Ta bort takluckan s rörliga delen, dra sedan den statiska delen av takluckan uppåt, lyft bort den från bilens tak.
8

Linje öppningen i bilens tak (där takluckan brukade vara) med lod. Gör samma sak till den del av skroten bil som du skära bort. Svetsa metallplattan från skroten bilen till bilens tak med en svets pistol. Var noga med att bära adekvat skydd och följ alla säkerhetsanvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97984.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.