Hur får man rätt Taklucka

Så du äntligen har sparat upp pengar för att lägga en eftermarknad taklucka till din resa. Problemet är, du är inte säker på vilken taklucka är rätt typ för din bil, eller ens vad slags soltak existerar. Du vill ha en taklucka som kommer att uppfylla dina behov, men kommer ändå passa in i din budget. Läs vidare för att förstå skillnaden mellan de tre huvudsakliga typer av eftermarknaden soltak och där varje led enligt kosta. Instruktioner
1

Läs om en pop-up takluckan. Denna typ av manuellt manövrerade taklucka är i grunden ett fönster i taket på en bil som lutar uppåt i det bakre för att bilda en spricka för ventilation. Denna takluckan kan också tas bort helt och hållet och lagras utanför bilen. Detta är den lägsta från taklucka, och det kan passa på nästan alla fabrikat av bilar och lastbilar.
2

Tänk en spoiler (tilt-och-skjut) taklucka. Denna manual eller takluckan tiltar att ventilera ut som en pop-up taklucka, men det kan också glida hela vägen öppen, kommer att vila på toppen av taket. Denna takluckan prissatt mellanregistret, och det tillåter en användare att installera ett helt öppna takluckan på en bil med en topp som är för kort för en inbyggd taklucka. Denna taklucka kan innehålla alternativ såsom tändning auto-close, one-touch öppen och interna glidande parasoll.
3

Betrakta en inbyggd taklucka. Denna makt soltak öppnas fullt ut och försvinner mellan taket på bilen och bilens headliner. Det kan luta liksom fullt glida öppna. Detta är det dyraste alternativet och kan inte passa i alla bilar på grund av den nödvändiga taket längd som behövs för installation. Denna typ av taklucka kommer att stjäla en del av en bils utrymme. Alternativ såsom ventiler, tändning auto-close, en knapptryckning öppnas och en intern glidande markistyg kan ingå.
4

Know olika taklucka storlekar. En liten, medium, stor eller extra stor taklucka kan installeras beroende på fordonets storlek och dess tak längd. Konsultera en kunnig eftermarknad taklucka installation professionella att avgöra vilken storlek taklucka bäst passar ditt fordon.
5

Var medveten om andra frågor som kan påverka taklucka installation. Ribbade biltak, glasfiber tak bilen och klev rooflines kan begränsa vilka typer av soltak korrekt kan installeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97943.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.