Hur man installerar ett soltak i en Ford Focus

Installera en taklucka i en Ford Focus kräver en stadig hand och specialverktyg. En taklucka erbjuder öppna körupplevelse utan allvarliga vinden buffeting av en cabriolet. En taklucka i en Ford Focus kan vara upp till 17 inches bred och 31 inches lång. Att sätta en taklucka i en Ford Focus är ett bra sätt att göra körupplevelsen lite mer bekväm. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Borr och bits
Plåtsax
Metal File
Metall primer
Tätningsmedel
Razor kniv

Visa fler instruktioner
1

Förbered arbetsområdet genom att lägga ut alla verktyg och reservdelar som behövs för projektet. Skjut sätet hela vägen tillbaka och placera en plåt eller presenning över inredningen.
2

Håll skuggan facket upp på insidan av taket och driva en skruvmejsel genom innertaket i varje hörn, vilket gör en liten grop i taket. Tejpa fast mallen på taket med hjälp av de gropar som vägledning. Ta headliner och paneler support.
3

Borra ett hål genom en av groparna och klipp ut mallen med plåtsax. Använd en fil på kanterna för att göra dem mjuka och ställ takluckan ramen i öppningen för att testa passform. Gör alla justeringar som krävs och belägga metallen med primer för att motstå rost.
4

Rengör botten på takluckan och köra en sträng av fogmassa runt läppen. Släpp takluckan ramen på plats och anslut klämringen och skruvar, noga med att inte dra dem.
5

Montera resten av taket per manualens anvisningar och städa upp överflödigt tätningsmedel. Byt headliner på Focus med en rakkniv kniv för att göra några justeringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97956.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.