Hur man installerar ett soltak i en Chevy Silverado

Installera en taklucka i en Chevy Silverado tillägger bättre ventilation och komfort under en lång bilresa. Den maximala storleken taklucka för en Chevy Silverado är 17 inches bred och 32 inches lång. Installera en taklucka i en Chevy Silverado kräver speciella verktyg och precision metall färdigheter skärning. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Borr och bits
Plåtsax
Metall primer
Tätningsmedel
Razor kniv
Visa fler instruktioner

1

Samla alla verktyg och verifiera taklucka kom med alla delar. Sätt sätena hela vägen tillbaka och täcka insidan med en plåt eller presenning för att skydda sätena och streck.
2

Håll skuggan facket på insidan av Silverado tak och se till att det finns minst 4 inches av fritt utrymme på varje sida. Skjut en skruvmejsel genom innertaket i varje hörn och buckla taket aning. Ta headliner och eventuella paneler support. Addera 3

Tejpa fast mallen på taket och se till att rada upp med bucklor i taket. Borra ett startpaket hål genom en av bucklor och skär taket med plåtsax i linje med den mallen.
4

Fil kanterna på öppningen tills den är slät och testa passformen takluckan ram. Gör nödvändiga justeringar och belägga de kala kanter med metall primer att hämma rost.
5

Rengör botten på takluckan och köra en sträng av fogmassa runt läppen. Placera takluckan ramen i öppningen i taket. Anslut klämringen och skruvar, noga med att inte dra.
6

Torka av eventuellt överflödigt tätningsmedel och montera resten av takluckan. Byt headliner, ombyggnad med en rakkniv kniv och rengör nya glaset i Chevy Silverado.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97958.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.