Hur man Stäng en Power Taklucka

En taklucka är ett fönster på toppen av fordonet som släpper in ljus och frisk luft in i fordonet . Vissa soltak kan inte öppnas eller stängas , medan andra kan öppnas manuellt genom att skjuta fönstret öppet eller stängt längs ett spår . Vissa soltak använder en elektronisk operation där man antingen trycka på och hålla en knapp eller trycka en gång på knappen för att öppna eller stänga fönstret . Instruktioner
1

Lokalisera knappen takluckan i bilens interiör . Liksom i 2010 Subaru Forester eller 2010 Ford F - 150 FX4 bör knappen placeras nära takluckan själv . Om ditt fordon har taklampa , kontrollera knappen mellan eller i närheten av ljusen .
2

Tryck takluckan knappen framåt för att stänga takluckan . I vissa bilar måste du hålla knappen tills takluckan är stängd , medan det i andra fordon du kommer bara att behöva trycka på knappen framåt en gång och det kommer att stänga .
3

Stäng taklucka endast delvis genom att trycka på takluckan knappen framåt en gång och släppa taget . Du ser att takluckan stängs ungefär halvvägs . Inte alla fordon kan du göra det här , men om du har ett fordon som 2010 Subaru Forester , kommer du att kunna stänga takluckan delvis . För att stänga takluckan helt efter att den har varit öppen halvvägs , håll takluckan knappen framåt tills fönstret har stängts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97979.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.