Hur man installerar ett soltak i en Hyundai Sonata

Att öppna upp inredningen med en taklucka i en Hyundai Sonata hjälper också till med ventilation och den totala överklagande av bilen. Installera en taklucka i en Hyundai Sonata kräver avlägsnande ett tvärstag tillsammans med precision skärande färdigheter och specialverktyg. Den maximala storleken taklucka för en Hyundai Sonata är en generös 22 inches bred och 34 inches lång. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Borr och bits
Plåtsax
File
Metall primer
Tätningsmedel
Razor kniv
Visa fler instruktioner
1

Förbered arbetsområdet genom att lägga ut alla verktyg och delar, var noga med att kontrollera att takluckan paketet har alla de delar som behövs. Ta bort de främre sätena genom att lossa de fyra bultarna i varje säte. Placera en plåt eller presenning över inredningen.
2

Placera skuggan facket på insidan av taket och kontrollera att det finns minst 4 inches fritt utrymme hela vägen runt. Peta en skruvmejsel genom innertaket och grop taket metallen något vid varje hörn.
3

Ta headliner, supportforum och tak stag. Tejpa fast mallen på taket med hjälp av de gropar som vägledning. Gör ett hål på det ställe där en av groparna för att starta plåtsax. Klipp ut takpanelen, efter mallen exakt.
4

Jämna metall kanter med en fil och testa montera takluckan på Hyundai Sonata. Gör justeringar om det behövs och täcka metall kanterna med primer. Rengör botten av takluckan och köra en sträng av tätningsmedel runt läppen av takluckan.
5

Ställ takluckan ramen på plats och anslut klämringen och skruvar, noga med att inte dra åt för mycket . Rengör överflödigt tätningsmedel med en trasa eller trasa och montera resten av takluckan. Byt supportforum och headliner med en rakkniv kniv för att göra några ändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97963.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.