Hur man handlar en Taklucka

När du handlar för en taklucka, måste du tänka på märke och modell av bil du själv och din budget. Även vädret där du bor är en faktor. Det finns två sätt att köpa ett soltak. Du kan ha taklucka installerat eftermarknaden (efter din köpa bilen), eller beställa den som en fabrik tillval (inbyggd) posten som tillverkaren eller erbjudanden återförsäljare på helt nya modeller. Instruktioner
Taklucka Typer
1

Bestäm vilken typ av takluckan du behöver. Soltak är oftast mycket lätt att installera, men det är viktigt att du bestämmer om den lämpligaste takluckan för din livsstil och fordon. Eftermarknad soltak kommer i små, stora och medelstora storlekar och kan anpassas för att passa de flesta bilar. Studera de fysikaliska och mekaniska egenskaper hos grundläggande typer av soltak.
2

Använd en spoiler taklucka på en bil med en kort tak. Spoiler soltak är elektroniskt styrda och har en mindre öppning än andra typer av soltak. Addera 3

Välj en hopfällbar taklucka om du önskar ett konvertibelt känsla. De har en vinyl panel som fälls tillbaka när den öppnas.
4

Betrakta en skena taklucka utan att kompromissa behövs takhöjd. De skjuter öppet på spår på taket. Vindavvisare är standard på top-mount glidande soltak.
5

bort en pop-up taklucka, vilket är en manuellt manövrerad, har luta glaset och driver via en spak spärr.

6

Vet begränsning av T-Tops. De är flyttbara och öppna taket åt sidan, vilket ger en bredare öppning än andra soltak. Endast återanvända delar är tillgängliga för T-Tops. Monteringssatser för denna typ av takluckan är inte längre tillgänglig.
7

Överväg att använda ett panorama taklucka för en BMW eller annan större typ av bilar. De är ett multipanel som liknar spoilers och top-mount skjutreglage. Addera Var kan jag söka en eftermarknad Taklucka
8

Kontakta din lokala mekaniker, återförsäljare eller body shop och förklara vad du vill ha i en taklucka. De kommer att hjälpa dig att välja det bästa alternativet.
9

Jämför olika taklucka modeller på webbplatser som JCWhitney.com. Webbplatser erbjuder ett bredare urval av soltak alternativ.
10

Prata med andra taklucka ägare om sina upplevelser. Kontrollera anslagstavlor, såsom Sunroofs.org, för vanliga frågor om soltak eller andra anslagstavlor som hänför sig till visst märke /modell av din bil för vidare forskning.
11

förhandla fram ett pris med din mekaniker eller body shop. Se till att få en bra affär, men inte kompromissa med kvaliteten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97939.html

Previous: No
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.