Hur man installerar ett soltak i en Honda Accord

Honda Accord finns i Coupe och versioner Sedan och en taklucka finns i båda. Installera en taklucka i en Honda Accord kräver kompetens precisionsskärning och specialverktyg. Båda versionerna av Honda Accord kan rymma en 20 tum med 38 tum lång takluckan utan att behöva ta bort takbelysning eller hängslen. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Borr och bits
Plåtsax
File
Metall primer
Tätningsmedel
Razor kniv
Visa fler instruktioner
1

Förbered arbetsområdet genom att lägga ut alla verktyg och taklucka delar. Ta ut framstolarna av Accord genom att ta bort de fyra skruvarna som håller sätet skena på plats. Lay ett ark eller presenning över inredningen att skydda bindestreck och baksätena.
2

Håll skuggan magasinet upp på insidan av taket och trycka på en skruvmejsel genom innertaket i varje hörn. Använd tillräckligt med tryck för att buckla taket aning. Ta headliner och eventuella paneler support.
3

Tape takluckan mallen på taket med hjälp av bucklor som guide. Borra ett startpaket hål genom en av bucklor och klipp ut taket på Accord efter mallen exakt. Använd en fil för att jämna ut kanterna på öppningen och testa passning takluckan ram.
4

Gör eventuella justeringar nu och pälsen ren metall med metall primer att hämma rost. Rengör botten av takluckan och köra en vulst av tätningsmedel runt läppen.
5

Ställ takluckan ram på plats och anslut klämringen och skruvar noggrant. Rengör av överflödigt tätningsmedel och montera resten av takluckan per manualens anvisningar.
6

Byt headliner och paneler, med hjälp av en rakkniv kniv för att göra ändringar. Rengör det nya glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97964.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.