Hur man installerar ett soltak i en Jeep Grand Cherokee

Installera en taklucka i en Jeep Grand Cherokee är en mycket enklare projekt än de flesta fordon. Den maximala storleken taklucka till Jeep Grand Cherokee är 24 inches bred och 42 inches lång. Installera en taklucka i Jeep Grand Cherokee kräver specialverktyg och precisionsverktyg färdigheter skärande. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Borr och bits
Plåtsax
Metal File
Metall primer
Tätningsmedel
Razor kniv

Visa fler instruktioner
1

anges alla verktyg och taklucka delar för enkel åtkomst. Ta bort de främre sätena genom att lossa de fyra skruvarna längs sätesskenan och dra trådarna elmanövrerad stol vid behov. Placera en plåt eller presenning över det inre av Grand Cherokee att skydda instrumentbrädan och baksätena.
2

Håll skuggan facket upp på insidan av taket och se till att det finns minst 4 inches av fritt utrymme hela vägen runt. Skjut en skruvmejsel genom headliner, gör en liten grop i metallen vid varje hörn. Ta headliner och eventuella styrelser support. Addera 3

Tejpa mallen på taket med hjälp av groparna som vägledning. Borra ett startpaket hål genom den av groparna och klipp ut taket med plåtsax efter mallen exakt.
4

Jämna kanterna av öppningen med en fil och testa passformen takluckan ram. Gör eventuella justeringar och päls ren metall med primer för att motstå rost.
5

Rengör botten på takluckan och köra en sträng av fogmassa runt läppen. Ställ takluckan ramen på plats på Grand Cherokee och anslut klämringen och skruvar försiktigt.
6

Torka av eventuellt överflödigt tätningsmedel som pressas ut och montera resten av takluckan per takluckan handboken. Byt headliner med en rakkniv kniv för att göra ändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97962.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.