Hur man installerar ett soltak i en Nissan Altima

Installera en taklucka i en Nissan Altima ger bättre ventilation och ett öppnare känsla i sittbrunnen. Att sätta en taklucka i en Nissan Altima kräver speciella verktyg, precision färdigheter skärning och avlägsnande av takbelysning i vissa modeller. Den maximala storleken taklucka för en Nissan Altima är 22 inches bred och 38 inches lång. Saker du behöver
Taklucka kit
Sheet eller tarp
Skruvmejslar
Borr och bits
Plåtsax
Metal fil
Metall primer
Razor Tätningsmedel
kniv
Wire nötter
Visa fler instruktioner
1

förbereda arbetsområdet genom att lägga ut alla verktyg och taklucka delar, se alla de nödvändiga delarna kom i satsen . Skjut sätena hela vägen tillbaka och täcka insidan med en plåt eller presenning.
2

Håll skuggan facket på taket inredning och kontrollera att det finns minst fyra inches av clearance på varje sida. Ta kupolen ljus om det behövs och dra headliner ut försiktigt. Se till takbelysning trådarna är ur vägen.
3

Sätt skuggan facket tillbaka på taket och använd en skruvmejsel för att göra en liten grop i taket vid varje hörn. Tejpa mallen på taket med hjälp av de dimples som en guide. Borra ett startpaket hål genom en av groparna och klipp ut taket med plåtsax.
4

Jämna till kanterna med en fil och testa passformen takluckan ram. Gör justeringar om det behövs och täcker de kala kanter med primer för att förhindra rost.
5

Torka av undersidan av takluckan och köra en sträng av fogmassa runt läppen. Ställ takluckan ramen på plats och anslut klämringen och skruvar, dra inte att skala eller över åt dem.
6

Städa upp överflödigt tätningsmedel med en trasa och montera resten av takluckan genom att följa instruktionerna i bruksanvisningen. Flytta takbelysning eller avsluta ledningar med tråd nötter. Byt headliner, med hjälp av en rakkniv kniv för att göra några ändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97961.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.