Hur Konvertera en carport till garage

Om du för närvarande har en carport som du vill konvertera till ett garage, försäkrade vila att det är en relativt enkel transformation, förutsatt att din befintliga carport är i gott skick. Strukturellt är en trä carport byggd ungefär samma som ett garage. Allt som innebar att göra en carport till garage är att helt enkelt lägga sidor, isolering och en dörr. Saker du behöver
Hammer
Nails
2x4 tums timmer
Saw
Rolled isolering
3/4-tums plywood
Garageport
Visa mer Instruktioner
1

Undersök befintlig carport. Du vill inte ha några spännvidd på mer än 2 meter mellan väggreglar i din carport. Börja i ena hörnet av carport, åtgärd 2 - meters mellanrum längs väggarna. Vid varje intervall, kommer du installerar en 2x4 väggregel.
2

Skär 2x4s till längden på din carport taket, och sedan börja installera väggreglar enligt följande. Ställ 2x4s upprätt vid varje två-fots intervall, och spika toppen av 2x4 i takkanten och botten av 2x4 i golvet i carport. Fortsätt på detta sätt hela vägen runt carport tills hela strukturen är inramad.
3

Skär skivor av plywood till rätt längd för att passa på de yttre väggarna i carport. Luta plywood mot väggarna du bara inramade in med 2x4s, och spika dem till träramen. Butt varje panel av plywood mot kanten av övriga delar av plywood för att förhindra luckor, och fortsätt tills hela carport är täckt, utom för dörröppningen.
4

Bestäm vilken typ av garageporten du kommer att använda, och sedan ha en professionell dörr bolag installera porten på din nybyggda garage. Eftersom vissa dörrar kräver en kran-liknande anordning för att installera, det lönar sig att ha denna del av projektet professionellt gjort.
5

Roll isoleringen mellan väggreglar på insidan av garaget och häfta på plats. Du har nu ditt val av efterbehandling i garaget (dvs Du kan sätta sidospår på utsidan eller bara måla det, och man kunde hänga Gips inne i garaget, eller bara lämna det som det är).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97967.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.