Hur man installerar en dold Hitch

Hidden Hitch tillverkar många olika typer och stilar av dragkrokar att tuck prydligt under fordonet och utom synhåll. De är tillgängliga för just din bil i olika vikt betyg. Beräkna mängden vikt du planerar att dra för att säkerställa att du köper rätt skumt. Köpa dem online eller på din lokala Biltema. Installera din nya hake i ditt garage eller uppfart med några vanliga butik verktyg. De flesta hitch system inte kräver borrning, så installationen är enkel. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Penetrerande vätska
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

krypa under den bakre delen av din fordon, och kontrollera om din bil har en dragkrok. Om så är fallet, ta bort skruvarna som håller fast dragkrok till fordonets ram med ett Ratchet och uttag.
2

Lokalisera stock bultarna på i mitten av rambalkar nära den bakre delen på varje sida . Liberally spraya bultarna med penetrerande vätska. Låt dem ligga i blöt i ca 15 minuter.
3

Avlägsna bultarna med en spärr och uttag. Spara skruvarna för ominstallation.
4

Lyft Hidden Hitch i läge mot de bakre rambalkar. Draganordningen kommer att montera på botten av dessa skenor. Rikta in hålen i skumt med hålen i ramen järnväg.
5

Thread skruvarna du tog bort i steg 2 genom Hidden Hitch och in i rambalkar.
6 < p> Rotera medurs för med en spärr och uttag för att dra åt bultarna.
7

tillbaka dragkrok om du tagit bort det i steg 1. Dra åt bultarna med en spärr och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96134.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.