Lägga Hästkrafter till en 2008 Mustang GT

Mustang är en muskel bil först introducerades av Ford i 1964 och fortfarande i produktion idag. Den 2008 Ford Mustang GT erbjuder hög prestanda med sin 4.6L V-8 motor som gör 305 hästkrafter lager och även svarar bra på eftermarknaden modifieringar. Beroende på de ändringar du väljer att installera och hur mycket pengar du är villig att investera, är det möjligt att uppnå över 400 hästkrafter i 2008 års Mustang GT. Saker du behöver
Automotive verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Lägg en påtvingad systemet luft induktion till motorn. Turboladdare och kompressorer är de två typer av påtvingad luftsystem induktion för närvarande tillgängliga, och varje verk på liknande sätt. Varmluft induktion system blåser en massiv mängd luft i luft /bränsleblandningen i motorn, vilket resulterar i en massiv hästkrafter ökning. Varmluft induktion system brukar kosta flera tusen dollar och är en relativt inblandade modifikation. Kompressorer producerar i allmänhet en större hästkrafter uppsving än turboladdare.
2

Byt lager avgaser och rubriker med prestanda eftermarknaden delar. Aftermarket avgas-och header öka luftflödet från motorn till utsidan av bilen, vilket resulterar i en väsentlig hästkrafter boost samt en högre, mer aggressiv motor not.
3

Byt stock kall luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Kallt luftintag är en av de mest populära eftermarknaden alternativ för alla bilar eftersom de är relativt billiga och enkla att installera, och dessutom kan de ge en 10 och 20 hästkrafter uppsving samtidigt förbättra bränsleekonomin.
4

Trimma Mustang med en prestanda tuner. En tuneup kan förbättra hästkrafter av ännu ett lager Mustang, och det gör också att Mustang att dra full nytta av alla eftermarknadsinstallationer du har utfört, maximera hästkrafter uppsving från andra eftermarknaden delar.
5

Lägg en lustgas insprutningssystem till din Mustang. Lustgas system lägger lustgas till bränsleblandningen vid en knapptryckning och ger en stor tillfällig hästkrafter boost även om det inte ökar hästkrafter under normala driftsförhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84870.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.