Hur man installerar ett Injen kallt luftintaget på en RSX

Den Injen Cold Air Intake system för Acura RSX är prestanda uppgradering som kommer att öka hästkrafter och vridmoment. Uppgradera din box stock luft med detta kall luft intag kommer att kallare luft till motorn snabbare, vilket innebär att motorn kommer att svalna snabbare och hjälper dig att gå fortare, fortare. Denna process är måttligt lätt, men kan ta upp till tre timmar, så avsätta lite tid för att uppgradera din RSX. Saker du behöver
Injen kall luft intag kit
Tänger
Skruvmejsel
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Öppna din RSX huva och lokalisera beståndet luften rutan. Dess stora, svarta höljet är lätt att upptäcka. Använd tång för att slå ner på den stora intaget slangen och ta bort den. Ta den mindre slangen också. Koppla ur temperaturgivaren genom att ta bort dess klippet och dra bort det.
2

Använd en skruvmejsel för att lossa klämman luftskåpet från spjällhuset av fordonet. Unbolt tre skruvarna som håller luften rutan till spjällhuset och dra lådan stock luften utanför. Ta den sista bulten som fäster röret luftintaget till kylaren. Ta bort röret luftintaget.
3

bort vindrutan behållaren genom att dra de gula och blå pluggar ur sina motorer. Ta av locket reservoar filler genom att dra bort det. Ta bort de tre skruvarna som håller tanken på plats och ta bort behållaren. Ta bort de två reservoaren motorerna genom att dra ner ordentligt.
4

Sätt de tre gummigenomföringarna till Injen reservoartank som kommer med den kalla luften kit. Sätt fast motorerna på den nya reservoartank och skär en 4 av 5-tums hål i hjulet väl där reservoaren kommer att sitta.
5

Anslut den nya reservoaren med vibrations-fäste medföljer intag. Fäst de andra två grenarna av behållaren med de två återstående skruvarna. Återanslut gul och blå nätkontakter till motorerna.
6

Sätt genomföringen luft sensorn i intaget kroppen med en skruvmejsel. Placera den nya intag röret i motorrummet med röret nedåt och fäst den med slangklämman. Sätt i den andra intaget röret i hålet du skär ut innan, reser röret upp till spjällhuset.
7

Passa in de två slangarna och klämma ihop dem. Fäst den nedre änden av slangen till reservoaren fästet med mutter och bricka. Sätt i filtret änden på den nedre delen av slangen och fäst den med klämman.
8

Anslut 18-tums slang från intaget till vevhuset porten. Anslut den 20-tums slang från bromsservon porten till den sista slangen intag port.
9

Infoga lufttemperaturen sensorn i gummigenomföringen på intag och du är äntligen klar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85094.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.