Typer av Hästkrafter Uppgraderingar för 2002 Acura TL

TL är en medelstor lyx sedan produceras och designad av Honda och säljs under Acura varumärke. Den introducerades 1996 och är fortfarande i produktion i december 2010. Det finns ett antal eftermarknaden modifieringar som kan öka hästkrafter i TL. Överladdade

Tvingad induktion finns i två former, kompressorer och turboladdare. Även om tekniken av de två är något annorlunda, både drastiskt öka hästkrafter genom att skjuta bombattentat av komprimerad luft i luft /bränsleblandningen i TL motorn.
Lustgas

Lustgas ökar explosiva egenskaper luft /bränsleblandningen, vilket resulterar i en tillfällig men betydande uppsving för hästkrafter. En lustgas insprutningssystem skickar ett skott av gasen in i bränsleledningarna. Addera ditt avgassystem

Du kan ersätta systemet fabriken avgaser på TL med prestanda avgassystem som förbättrar luftflödet. Detta ökar hästkrafter genom att låta varma luftflödet mer fritt ur motorn. Avgassystem också ge din TL en starkare motor not.
Performance Chip


Liksom de flesta nyare bilar, presenterar TL ett elektroniskt system för bränsleinsprutning. Prestanda marker ändra funktion insprutningssystemet för maximal effekt, öka hästkrafter och gasrespons. Prestanda marker kan också öka bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96016.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.