Instruktioner för Färgtoning Installation

Solen kan vara en stor distraktion under en lång pendla. För öst och väst bundna pendlare, det spelar ingen roll om det är morgon eller kväll, solen kan göra för en eländig enhet. Fabriksinstallerade eller eftermarknaden Färgtoning kan eliminera de flesta av obehag. Saker du behöver
Windows Review Application vätska
Scrub trasan
(luddfri) katalog Tint film (pre-cut) katalog Klar tejp
Exacto kniv
Rak kant (linjal) katalog Sugskrapa
Plastkort
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en väl upplyst, dammfri arbetsplats. Börja med förarsidan fönstret som det första fönstret till nyans. Rengör båda sidor av fönstret med toning ansökan vätska med en luddfri trasa. Torka glaset ren och torr innan du fortsätter. Var noga vid rengöring för att inkludera utrymmen under änkan hölje av gummi vakter. Använd ett plastkort för att nå bakom och under varje vakt för att avlägsna smuts där toning film ska fästas.
2

Spraya fönstret med ansökan vätskan. Använd en bit genomskinlig tejp fastnat på båda sidor av toning film att separera skyddsfilmen från filmen. Dra filmen bort från underlaget med en vinkel på 45 grader när du tar den självhäftande sidan av filmen och placera den på det väntande fönstret. Spraya fönstret och filmen frikostigt när du separera filmen från underlaget. Fortsätt att dra tillbaka den skyddande rygg, vilket gör att filmen att ligga på den våta fönstret. Addera 3

Placera förskurna stycke film perfekt på fönstret. Med stöd borta och filmen centrerad, börjar använda skrapan för att trycka vätskan ut till kanterna av filmen.
4

Tryck kanten av filmen under fönstret vakt gång toppen av fönstret nyans har utförts och rakare. Spraya ned i fönstret så att ansökan vätska kan smörja gummiskyddet och väta fönster där botten av färgton filmen fastnar. Använd samma plastkort som du använde för att rengöra bakom vakterna att skjuta filmen under skyddet och på fönstret. När kanten av filmen är under vakten, gummiskrapa vätskan ut från mellan filmen och fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84398.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.