Billigt sätt att göra bilar gå fortare

Moderna bilar är snabbare och effektivare än någonsin, använder datorer och annan avancerad teknik för att få ut det mesta av en motor. Men för vissa förare, kommer lager prestanda är aldrig nog. Det finns många sätt att lägga till en bils prestanda, bland annat ökar dess toppfart. Några av dessa ändringar kan kosta mycket lite men ändå ge betydande resultat. Tune Up

En allmän tune är upp en av de bästa sätten att få ut det mesta av en bil utan att lägga dyra komponenter eller göra stora förändringar. Kontrollera att alla en bilens däck är helt uppblåst. Kontrollera även gapavstånd på alla tändstift. Rengör eller byt motorolja och oljefilter tillsammans med transmissionsolja och bränslefilter. Slutligen, rengör spridare eller förgasare. Efter alla dessa rutinmässiga åtgärder kommer att säkerställa att en motor kan uppnå sin avsedda toppfart.
Performance Chip

En populär och relativt billig uppgradering för att öka hastigheten innebär installera en prestanda chip i motorns styrenhet. Dessa marker förändrar motorns timing, vilket gör att samma motor att utveckla mer hästkrafter och vridmoment, vanligtvis på bekostnad av bränsleekonomi. Prestanda marker är i allmänhet lätt att installera.
Luftfilter

Performance luftfilter också kan öka en bils toppfart genom att säkerställa att endast ren luft kommer in i motorns förbränningskammaren. Ett annat sätt att förbättra motorns luft är att lägga till en kall luftintag, som kyler luften innan den kommer in i motorn, vilket resulterar i mer kraftfull förbränning och ökad motoreffekt från samma mängd bränsle.
Viktminskning

Ett sätt att öka en bils hastighet som kostar ingenting att reducera fordonets vikt så mycket som möjligt. Medan lätta komponenter som huvor kolfiber och aluminiumfälgar kan kasta många pounds, kommer billigare steg också betala utdelning. Ta bort objekt som reservdäcket och jack, tillsammans med alla objekt som du kan bära för bekvämlighet. Du kan också överväga att ta bort baksätet och tillbehör som ett luftkonditioneringssystem eller stereo och högtalare. Vissa förare väljer även att ta bort isoleringsskivor inifrån en bilens dörrar eller bålen. Förutom att öka vägbuller detta kan göra bilen svårare att värme och kyla, men spelar i filosofin att få fart genom att minska vikten.
Turbo

Lägga till en turbo är ett bombsäkert sätt att öka motoreffekten. Turboladdare och kompressorer kraft extra luft i en motor, vilket ökar kraften i sin förbränning. Medan en turboladdare kan kosta flera hundra dollar, väger fortfarande och kostar mycket mindre än att installera en komplett högeffektiv motor samtidigt som en liknande prestanda fördel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95348.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.