Hur man byter en Pontiac Firebird Quarter Panel

Den Pontiac Firebird är en äldre sportbil med en V8-motor. Kvartalet panel (fender) är den del av kroppen mellan de främre dörrarna och den främre stötfångaren. Kvartalet Panelen är fäst vid ramen med ca 12 bultar inne i motorrummet och hjulhuset. En standard spärr set kommer att behövas för att ta bort de övre och nedre bultarna. Saker du behöver
Ratchet set
Visa fler instruktioner
Borttagning av kvartalet panelen.
1

bort muttrarna på den främre vänstra däcket med däck järn . Lyft den främre vänstra sidan av Firebird med domkraften. Dra av däcket och ställ åt sidan.
2

Avlägsna låsbulten förbinder kvartalet panelen till ramen inuti hjulhuset med spärrfunktion set.
3

Öppna huven och leta fästskruvarna som fäster kvartalet panelen till ramen inne i motorrummet. Skruvarna kommer att vara längs kanten av motorns hus där huven kant vilar. Demontera fästskruvarna med ratchet set.
4

Dra kvartalet panelen bort av ramen. Se till att du inte skadar kvartalet panelen eller ramen medan du tar bort kvartalet panelen.
Installera kvartalet panelen.
5

Placera toppen av kvartalet panelen på kanten av motorrummet. Rada upp stöd hålen på sidostyckena med stöd hålen på motorn hus kanten.
6

Sätt låsbulten i bäraren hålen och dra åt bulten med spärrfunktion set.

7

Rada upp stöd hålen på nedre sidostyckena med stöd hålen på ramen inuti hjulhuset. Stick in fästskruvarna i de stödjande hålen och dra åt bultarna med spärrfunktion set.
8

Byt däcket och muttrarna. Sänk Firebird till marken och dra åt muttrarna på däcket med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83820.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.