Hur man installerar en Anslutning Trailer Ljus på en Chevy

Motorfordon lagen varierar något från land till land, men en sak som de alla överens om är att vagnar måste ha lampor som fungerar tillsammans med dragfordonet. Många lastbilar kommer med trailer kontakter som standard, men lägger man till ett fordon som inte är ett projekt för hantlangare som ska ta en timme eller två och kräver bara några enkla verktyg. Saker du behöver
Flat-4 trailer kontakt med 48-tums leadsScotchlok connectors12-volts testet lightPliersElectrical tapeSelf-knacka screwSolderless ringkabelsko
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera ledningsnätet bakom den bakre stötfångaren på din Chevy.
2

Slå på lastbilens parkeringsljus.
3

Separera plasten vävstolen täcker ledningsnätet för att exponera alla kablar inuti.
4

Använda testa ljus, sondera trådarna du utsatt och hitta en tråd med ström i det. Använda en Scotchlok kontakt, ansluta den bruna ledningen från din platt-4 sele till denna tråd.
5

Stäng av parkeringsljus och slå på höger blinkers. Du kommer förmodligen att behöva startnyckeln slås på för detta steg, men starta inte motorn.
6

Probe de andra trådarna i den exponerade sele och lokalisera den med intermittent kraft. Det kommer att pulsera med blinkande blinkers. Anslut den gröna ledningen från din Flat 4-kontakten till denna tråd, återigen med hjälp av en Scotchlok kontakt.
7

Turn of höger blinkers och slå på vänster blinker.
8

sond de blottade trådarna i selen igen. Hitta tråden med intermittent kraft. Anslut den gula ledningen från Flat 4-kontakten till denna tråd med en Scotchlok kontakt.
9

Montera en ringkabelsko på den vita kabeln från Flat 4-kontakten och ansluta till en metalldel på lastbilen, med en självgängande skruv.
10

Fäst kontakten till dragkroken område med en nylon tråd slips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83023.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.