Hur gör jag Trailer Wire en Pontiac Vibe?

Din Pontiac Vibe kan dra en liten släpvagn då ordentligt utrustade. Den 2003-modellen är beräknat för en 1500-pound trailer, precis tillräckligt för en vattenskoter eller litet verktyg släpvagn. Du måste ha en mekaniker installera en klass I skumt eftersom tillverkaren inte erbjuder en. Installera en fyrvägs sele släpvagnskablage är nödvändigt för att uppfylla lagar. Varje släpfordon bör vara utrustad med broms, signal-och positionsljus. Installera den här selen är lätt om du förstår processen. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Öppna bakluckan och skruva ur de skruvar som monterar bakljusen på fordonet. Ta bort ljusen från sina hålor.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till power-on läge. Aktivera bilens högra blinkers.
3

Fäst en alligator klipp från ett 12-volts testlampa till nakna kropp plåt nära höger blinkers.
4 < p> Peka på andra krokodilklämman av testet ljuset till ett kalt rum på vardera av de kablar som leder till den högra bakre bakljus församling. En kal del av varje tråd kan hittas där tråden är ansluten till aggregatet. Du kan också ta bort selen från ljuset montering och testa anslutningen avslutas av selen. När 12-volts testa blinkar, har du hittat rätt tråd för rätt blinkers. Upprepa detta steg till vänster för att hitta kraften tråd för vänster blinkers. Också hitta strömkablarna på vardera sidan för positionsljus.
5

Kör selen gula ledningen förbi kanten av den inre kroppen panelen i bagageutrymmet och på baksidan av den vänstra bakljusaggregat. De övriga tre trådar på selen har köras på ett liknande sätt i rätt bakljus.
6

Anslut strömkabeln för rätt signal till fyra-vägs sele grön tråd med en Scotch låsanslutning . Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga spärren. Anslut vänstersväng tråd signaleffekt i selen gula ledningen. Koppla fordonets markör trådarna ljuseffekten till den bruna ledningen av selen. Slutligen, anslut den svarta (negativa) ledningen till selen vita kabeln. En jordkabel kan hittas på både lätta församlingar.
7

Säkra lösa kablar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86662.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.