Hur Wire en Ford 500 Trailer

Ford Five Hundred kan dra en släpvagn när rätt utrustad. Den 2007-modellen, det sista året av produktionen - bilen döptes Taurus följande året - har en maximal dragkapacitet på 1000 kg. Detta är tillräckligt för ett litet verktyg eller enda vattenskoter trailer. Släpvagn som färdas på allmän väg måste ha signal, markör och ljus break. Dessa system drivs via en platt fyra-polig kontakt på dragfordon. Denna koppling fästs till bakljusen på fordonet och kan installeras snabbt när du förstår processen. Saker du behöver
Trim panel avdragare
Trailer kabelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre stammen och ta bort tröskeln plattan med kåpa avdragare . Placera avdragaren i kanterna av plast panelen och bänd försiktigt tills den släpps.
2

Dra tillbaka bagagerumsinsatsen bakom bakljusen med händer och kåpa avdragare om det behövs.

3

Leta bakljuset kablage på båda sidor av fordonet. Koppla förarsidans kontakten och sätt i satsen släpvagnskablage T-koppling med den gula ledningen på den ljusa sidan av anslutningen. Anslut sedan selen fordon till andra sidan av T-anslutningen.
4

Route T-kontakten ände med den gröna kabeln till passagerarsidan bakljus. Anslut den här kontakten till bakljuset selen på samma sätt som på förarsidan.
5

Hitta en lämplig jordpunkt för den vita kabeln. Ett bra läge är under ett befintligt bult. Lossa bulten en aning och placera den nakna vita ledningen under det och dra det nedåt.
6

Dra fyrpoliga släpvagn sele i bagageutrymmet och installera fodret och tröskeln plattan.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87185.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.