Hur man installerar ett AEM Cold Air Intake 21-8011DP

Installera AEM modell 21-8011DP kall luftintaget på din bil kommer i allmänhet att resultera i förbättrad hästkrafter, bränsleekonomi och motorljud. Till skillnad från de flesta filter fabrik luft, kan den medföljande oljefria kon filtret rengöras istället ersatts, vilket hjälper dig att spara pengar över tiden. Installera detta intag är så enkelt som unbolting systemet fabriken intag och bultning i detta. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag. Fast ställa nödbromsen och ta nycklarna ur tändningen. Med hjälp av en hylsnyckel, kopplar batteriets båda poler, ta bort minuskabeln först. Låt bilen svalna om motorn har körts under de senaste två timmarna.
2

Lås flikarna på vardera sidan av fabriken luftar boxas. Koppla kablarna från massluftflöde och luftintaget temperaturgivare. Med hjälp av en platt skruvmejsel, lossa slangklämman från insugningsröret ansluten till spjällhuset. Ta bort röret. Ta hela införningsanordningen ur motorrummet.
3

Koppla kontakterna som tidigare togs bort i ledningsnätet på AEM intag. Anslut konen filtret till slutet av AEM intag med hjälp av någon av de medföljande klämmorna metall slang. Anslut den andra änden av intaget till spjällhuset öppning genom att använda någon av de samma klämmor. Dra åt båda ordentligt med en skruvmejsel.
4

Fäst ledningarna anslutna till intaget med en av de medföljande buntband. Placera tillbaka kablarna på batteriet och dra ner dem med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86047.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.