Hemlagad Ground Effekter

Dina strålkastare behöver inte vara de enda lampor på din bil. En populär eftermarknaden objekt folk lägga till bilar är neonljus att producera "marken effekter," eller ljusa färgade lampor som lyser gatan runt bilen. Om du vill ha denna effekt på din bil, behöver du inte betala en butik massor av pengar för att installera ett system. Belysning alternativ
p Om du vill installera egna marken effekter, har du valet mellan att göra dina egna ljus eller köpa byggsatser markeffekt. Om du väljer ett kit, kommer de oftast med detaljerade instruktioner om hur du installerar systemet, samt alla kablar du behöver för att ansluta marken effekter till bilens elsystem. Men, om du letar efter ett riktigt hem odlas systemet, kan du se till att köpa dina egna ljus stavar för att installera i din bil.
Verktyg
p Om du är kommer att installera din egen mark effekter systemet, behöver du flera verktyg för att få det att hända. Dessa inkluderar en borrmaskin och bits. Vissa belysning stavar kräver att du borrar hål i bilens underrede montera fästen och band för att hålla stavarna på plats i bilen. Du behöver också en lödning pistol och lod för att säkra andra metallkomponenter till bilens chassi.
Försiktighetsåtgärder
p Om du installerar ditt eget system , måste du vara mycket försiktig med vad du gör. För en, koppla bort bilens batteri när du arbetar med bilen, så att du trycker på fel del av ett levande elsystem. Du kommer också att behöva komma under bilen och bekanta dig med där stora delar, såsom bränsle och bromsslangar, är placerade så att du kan undvika dem när du är scouting platser att montera din mark effekter systemet.

Lokala lagar

planering ut vad de nya marken effekter kring bilen kommer att se ut och kartlägga hur man installerar det i din bil är allt gott och väl, men innan du börjar köpa och borrning du behöver för att kontrollera lagar om marken effekter för din statliga och kommunala området. Stater och städer kan ha särskilda lagar om vilka färger som eller inte är tillåtna, om lampan för din belysning stavar kan visa under din bil, eller om systemen är tillåtna alls. Göra denna forskning innan du installerar ditt system kan spara dig mycket pengar i citat senare.
State Law Exempel

Ett exempel på en stat som tillåter marken effekter , men har lagar med närmare uppgifter om vad du kan och inte kan göra med dem, är Kalifornien. I Kalifornien din belysning stavar måste vara helt under bilen. Om själva stången visar från under bilen, då är det olagligt. Såvitt färg går, är den enda begränsningen att du inte kan ha ett rött ljus inför framsidan av din bil. Denna färg på framsidan av fordon är reserverat för utryckningsfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86869.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.