Vad är en Auto Spoiler?

Spoilers aerodynamiska anordningar som finns på bagageluckan eller bakre kombi av en bil, och tjänar till att ändra luftflödet går över och bakom fordonet. Många av dessa vingliknande tillägg är endast kosmetisk karaktär, men en rätt utformad spoiler kan förbättra high-speed prestanda avsevärt. Funktion

Air reser över en bil separerar i två delar, en trögrörlig "gränsskikt" som fastnar nära bilens kaross och höghastighetståg atmosfär som flödar över gränsskiktet. Gränsskiktet fungerar som ett slags "smörjmedel" mellan bilens kaross och luften runt den. Addera Form och dra

luftflöden över baksidan av din bil, piskor det nedåt mot den bakre stötfångaren (och bagageluckan om du har en äldre notch-back bil) för att fylla tomrummet ficka bildas av bilens rörelse. Ju allvarligare droppe i den bakre delen av bilen den större detta vakuum "dra" ficka blir. Till exempel kommer en kantighet kombi har en mycket större drag ficka än samma bil med en trunk.
Spoiler Funktion

spoiler fungerar som ett slags av väggen för att fånga gränsskiktet, orsakar det att bygga upp och att öka i tryck. Gränsskiktet blir tjockare och "hårdare", vilket gör att luften ovanför den för att börja linda runt baksidan av bilen närmare stötfångaren än den annars skulle. Detta minskar storleken av vakuum fickan och motståndet mot framåtrörelse som den skapar.
Övriga funktioner

Spoilers också bidra till att öka hög hastighet stabilitet genom att skapa downforce . Det höga trycket gränsskiktet strax före spoiler pressar ner på bagageluckan, hjälper till att driva bilen på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95704.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.