Hur man gör en 50cc Dirt Bike Snabbare

Dessa små cyklar kan vara förrädiskt snabb och du kan få avsevärda prestandaförbättringar genom att uppgradera och öka förskjutningen av din motor. Lägga till en Big Bore kit kräver att du isär din motor och byt ut din kolv och cylinder med en större uppsättning. Ändra en 50cc ficka cykel med en Big Bore kit till en fullständig 70cc och lägga en eftermarknad intag och bränslesystemet hjälper dig pressa förbi 65 mph märket. Saker du behöver
50cc cykel
Big Bore kit Flighter Port och polerad cylinder och huvuden
Aftermarket förgasare och avgassystem
Visa fler instruktioner
Addng minuter från din mobiltelefon
1

Lägg en Big Bore kit för att öka hastigheten. När motorn är demonterad, har cylinder och topplock portas och poleras. Detta kommer att maximera volymen av bränsle och luft som är nödvändig för att öka makten.
2

Uppgradera ditt lager intag /avgas setup. En högpresterande eftermarknaden avgassystem och fritt flöde luftfilter ger ett bättre luftflöde. Installation av ett högpresterande förgasare gör att du kan finjustera luft-till-bränsle-förhållandet.
3

Installera en eftermarknad avgassystemet. Det kommer att ge din cykel mer kraft genom hela varvtalsområdet och dess bredare och längre expansionskammaren medger avgassystemet mindre mottryck.
4

Ta din cykel på en kort provkörning för att se till att allt sker friktionsfritt. När du är säker på cykelns prestanda, testa din hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84058.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.