Hur man installerar Dörr högtalare i en Jeep

När du uppgraderar en Jeep ljudsystem, det finns tre områden du behöver för att ta itu med: stereon, förstärkaren och högtalarna. De lager högtalarna i dörrpanelerna i en Jeep är begränsade i området av den ljudprestanda och förmågan att hantera ett kraftfullt stereo. Att sätta tillbaka luckan högtalare kan du välja professionell installation på en Jeep återförsäljare eller eftermarknaden ljud återförsäljare, eller du kan utföra installationen själv. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim borttagningsverktyg
Torx T-25 bitars Tool Review Flat skruvmejsel
6-tum med 9-tums högtalare
Show Mer Instruktioner
1

bort dörrpanelen skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. De två skruvarna är placerade på det övre högra hörnet av panelen och den horisontella dörrpanelen yta nedanför fönstret kontrollerna.
2

bort Torxskruv bakom dörren släpp handtaget. Du kan använda en T-25 bit och skruvmejsel handtag för att göra detta.
3

Lossa dörrpanelen från dörren. Använda ett trim pry verktyg, separera panelen från dörren på botten, dra sedan panelen fri från fästanordningen. Arbeta dig runt omkretsen av panelen, släppa alla de 10 fästen för hand. Inga verktyg behövs, de fästen lossnar med en måttlig mängd kraft
4

Lossa ställdonet stänger från fönstret operationen montering.. När luckan är befriad från dörren, kommer du att ha tillräckligt med utrymme för att visa ställdonet stänger på vardera sidan. För att koppla bort stängerna, släpper de gula plastklämmor behåller stavarna (bända upp för hand). Lyft stängerna uppåt för att ta bort dem ur sina hålor. Ställdonet stavar måste avsättas för återanslutning.
5

Koppla ledningarna anslutning för fönsterhissarna och låsen. Placeringen av anslutningarna är direkt bakom spakarna själva, och kan nås ges det utrymme som redan finns i den närmaste fullständigt avlägsnande av dörrpanelen. Connectors fästa anslutningarna till sina kontroller, du behöver för att pressa dem att släppa dem
6

Ta bort högtalaren. Den 6-tum med 9-tums högtalare är hålls på plats av fyra skruvar. Lossa skruvarna med en Phillips-skruvmejsel för att avsätta högtalaren.
7

Koppla bort kablaget ansluten till högtalaren att helt ta bort högtalaren. Du kan dra kablaget fri hand med en liten mängd kraft.
8

Byt ut högtalaren. Anslut den nya högtalaren till kablaget och skruva fast högtalaren facket.
9

Byt dörrpanel. Återanslut kabelanslutningar för fönster och lås.
10

Ersätt ställdonet stänger för fönstret operationen montering. Placera ena änden av varje stav i sockeln och fäst dem i de gula plast klämmorna. Pressa clipsen runt stängerna att fästa.
11

Rikta dörren panel med dörren, och tryck på panelen för att sätta tillbaka de 10 fästen dörrpanelen. De kommer varje snäpper på plats med en måttlig mängd kraft som appliceras på varje fästelement plats.
12

Skruva dörrpanelen skruvarna med Phillips-skruvmejsel för den övre högra och dörr platser pocket. Använd T-25 bit för att skruva i Torxskruv bakom dörren släpp handtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83383.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.